Stația de urgență Globo: Inspiră curajul și dă viață aventurii! – Fan-jucarii.ro

Descoperă o lume fascinantă a eroilor cu Stația de urgență Globo!

Acest set de jucării captivant și realist este creat pentru a inspira și educa copiii cu privire la importanța serviciilor de urgență și a eroilor care le oferă. Cu sunete și lumini impresionante, stația de urgență Globo este perfectă pentru copiii pasionați de aventură și salvare.

O gamă completă de vehicule de urgență:

Setul include o gamă variată de accesorii, precum mașini de poliție, camionete de pompieri și ambulanțe, fiecare echipată cu toate dotările speciale necesare în situații de urgență. Cu aceste vehicule realiste, copiii pot recrea scenarii captivante de salvare și pot învăța mai multe despre rolurile cruciale ale fiecărei echipe de urgență.

Elicopterul de salvare:

Stația de urgență Globo nu se oprește aici – este echipată cu un elicopter de salvare, pentru a se asigura că nicio misiune nu este prea dificilă de îndeplinit. Copiii pot acționa elicopterul pentru a zbura deasupra orașului lor de jucărie, salvând ziua și aducând ajutor rapid în timpul situațiilor de urgență.

Interacțiune reală:

Statia de urgenta Globo este dotata cu un microfon functional incorporat, care permite copiilor sa interactioneze ca adevaratii eroi de urgenta. Cu ajutorul microfonului, pot coordona operatiunile de salvare, comunica cu echipa si prelua controlul actiunii. Totodata, manerul solid si practic face ca transportul acestui set sa fie usor si comod pentru a fi luat cu tine oriunde merge aventura.

O experiență educativă și distractivă:

Stația de urgență Globo este o modalitate excelentă pentru copii de a explora lumea serviciilor de urgență, de a dezvolta abilități de coordonare și comunicare, și de a trăi experiențe captivante de salvare. Această jucărie educativă este perfectă pentru a stimula imaginația și a învăța mai multe despre eroii care ne protejează în situații de urgență.

Detalii suplimentare:

  • Dimensiuni stație: 40 cm lungime
  • Materiale: plastic de înaltă calitate
  • Baterii necesare: 3 x AA (nu sunt incluse)
  • Include vehicule de urgență, elicopter, accesorii și microfon

Alege Stația de urgență Globo și oferă-i copilului tău o jucărie care inspiră curaj, cultivă imaginația și oferă nenumărate ore de distracție captivantă!