Newsletter
Produse noi
Acum ai  9 motive in plus sa cumperi de la www.fan-jucarii.ro.

Pentru ca fiecare client sa fie multumit de serviciile si de produsele noastre, am intocmit un set de bonusuri surpriza:

1. Daca ai mai cumparat cel putin o data de la www.fan-jucarii.ro, la urmatoarea comanda primesti automat o jucarie surpriza.

2. Daca un client mai vechi al www.fan-jucarii.ro ti-a recomandat sa cumperi de la noi, primesti deasemenea o jucarie surpriza. Nu trebuie decat sa ne comunici numele persoanei respective iar noi vom verifica in baza noastra de date.

3. Oricand vei efectua o comanda mai mare de 300 de lei nu va mai trebui sa platesti transportul pentru acea comanda.

4. Daca persoana pentru care vrei sa cumperi jucaria isi sarbatoreste ziua de nastere vei primi automat din partea noastra o reducere de 10%. Nu trebuie decat sa ne trimiti cu 10 zile inainte o copie dupa buletinul de identitate sau dupa certificatul de nastere al persoanei respective la adresa fanjucarii@gmail.com

5. De asemenea daca jucariile sunt pentru o zi onomastica vei primi 10% reducere. Copia dupa buletinul de identitate sau certificatul de nastere este necesara si in aceasta situatie.

6. In fiecare an de Ziua Copilului, in 1 Iunie, vei primi automat o jucarie surpriza. Acest lucru este valabil doar pentru comenzile efectuate dupa 20 mai si pana la 1 iunie inclusiv.

7. Pentru orice comanda facuta de Paste, iepurasul iti mai aduce cadou o jucarie surpriza. Trebuie doar sa comanzi inainte cu maxim 10 zile de sarbatorile pascale.

8. Daca esti client fidel al www.fan-jucarii.ro si dupa mai multe comenzi ai cumparat de 1000 de lei, la urmatoarea comanda vei primi un bonus in valoare de 100 de lei din care vei putea cumpara orice jucarie doresti.

9. Recomanda-ne la 10 prieteni si la urmatoarea comanda vei primi automat o jucarie surpriza. Nu trebuie decat sa trimiti un email la 10 prieteni cu textul "Recomand WWW.FAN-JUCARII.RO" iar la BCC sa fie adresa fanjucarii@gmail.com.

Pentru a beneficia de toate aceste conditii trebuie sa mai cunoasteti cateva detalii:

- daca indeplinesti una din calitatile de mai sus nu uita sa ne spui cand vei face comanda, pentru a beneficia de avantajele respective
- jucariile surpriza, reducerile sau gratuitatile transportului nu se cumuleaza in functie de criteriile de mai sus
- doar o singura conditie de mai sus se poate aplica unei comenzi individuale
- in cazul promotiilor care ruleaza pe site, clientul va trebui sa aleaga intre a beneficia de promotia respectiva sau de una din calitatile de mai sus

Acestea fiind spuse, va asteptam cu drag !


Viziteaza magazinul fan-jucarii.ro pe ShopMania Web-List, Indexul site-urilor romanesti Lista produse

Autoritatea Nationala Pentru Protectia ConsumatorilorANPC