Newsletter
Produse noi
 
Pasul 1
 

Adaugati produsele in cosul dv de cumparaturi apasand butonul Cumpara. Puteti comanda mai multe bucati ale aceluiasi produs modificand cantitatea.

Ulterior puteti adauga si alte produse. Cosul de cumparaturi poate fi verificat in orice moment prin apasarea butonului Cosul dvs din stanga paginii. Acolo veti gasi informatii despre produsele comandate, cantitati si preturi.

Tot aici aveti posibilitatea de a modifica si cantitatile comandate dupa care puteti recalcula suma. Prin apasarea butonului Finalizare treceti la urmatorul pas.

 
Pasul 2
 

Daca ati ajuns in acest punct sunteti la un pas de primirea comenzii dv. Tot ce mai aveti de facut este sa introduceti datele dv de contact si adresa de livrare. Tot aici mai puteti adauga si alte comentarii legate de comanda.

Prin apasarea butonului Trimite va dati acordul pentru trimiterea comenzii. In situatii mai speciale un reprezentant al societatii noastre va va contacta telefonic pentru stabilirea eventualelor probleme. La final, puteti lista comanda dumneavoastra la imprimanta.

 
Modul de livrare
 

Livrarea se va face prin curier rapid. Costul de livrare este 18 lei pentru localitatile din aria de acoperire a urmatorilor curieri: Urgent Cargus, Fan Curier, Porumbelul, Posta Atlassib, TNT si va fi suportat de catre client. Pentru celelalte localitati costul transportului este 35 lei.

Costul transportului se va confirma telefonic cu operatorul Fan-Jucarii.ro

Taxa de transport poate fi mai mica de 18 de lei in cazul unor promotii desfasurate pe site.

Livrarea este posibila in orice zona a Romaniei. Curierul va livra comanda personal la adresa de livrare pe care dv ati completat-o in formular.

Timpul de livrare a produselor este de 48 de ore. In situatii exceptionale acesta poate ajunge pana la maxim 72 de ore.

 
Cum platesc?
 
Exista 2 posibilitati de plata:
 
1. Ramburs
 
Clientul plateste produsele in numerar, ramburs la primirea coletului. Factura si instructiunile de utilizare se vor regasi intotdeauna in interiorul coletului.
 
2. Ordin de plata
 

La cererea clientului, acesta poate plati produsele prin ordin de plata in contul societatii S.C. Solaris com S.R.L. pe baza unei facturi proforme, dupa care produsele i se vor livra la adresa specificata.

Datele societatii noastre sunt urmatoarele:

SC Solaris Com SRL

Str. Poiana, 4/4, Sibiu
J32/1291/2005 C.I.F. RO 17947000
IBAN: RO44 BTRL 0330 1202 6894 02XX
Banca Transilvania, sucursala Sibiu


Viziteaza magazinul fan-jucarii.ro pe ShopMania Web-List, Indexul site-urilor romanesti Lista produse

Autoritatea Nationala Pentru Protectia ConsumatorilorANPC