Despre noi

A fost odată, în anul 2005, un vis născut din dragostea pentru copii și magia jucăriilor. Au fost puse bazele grupului Solaris, fiind dedicat furnizării de jucării pentru cei mici, dar și alte câteva magazine online sau depozite, printre care și Fan-Jucării. Visul lor era simplu: să aducă bucurie copiilor din toată țara, oferindu-le o lume magică plină de jucării de calitate, la prețuri accesibile.

Magazinul Fan-Jucării a pornit la drum timid, cu o gamă mai scăzută de produse produse, dar pasiunea acestora, dar și dedicarea pentru satisfacția clienților și grija pentru detalii au făcut ca micul magazin online să crească rapid și grupul Solaris să devină un furnizor de nădejde în România.

Un univers de jucării pentru toți

Astăzi, Fan-Jucării este un nume de referință în lumea jucăriilor online din România. Cu o gamă vastă de peste 10.000 de produse, magazinul oferă o experiență de cumpărături unică pentru copii de toate vârstele și interesele.

Categorii pentru toate gusturile:

  • Jucării pentru bebeluși: plușuri moi și drăguțe, jucării de dentiție, zornăitoare și multe altele pentru a stimula dezvoltarea micuților.
  • Jucării pentru preșcolari: puzzle-uri, jocuri de societate, jucării de construcție, păpuși și figurine care le vor stimula imaginația și creativitatea.
  • Jucării pentru copii de școală primară: jocuri interactive, roboți educaționali, seturi de experimente științifice și multe altele pentru a le cultiva curiozitatea și pasiunea pentru învățare.
  • Jucării pentru adolescenți: jocuri de construcție avansate, drone, trotinete electrice și multe altele pentru a le satisface nevoia de adrenalină și aventură.
  • Jucării pentru exterior: leagăne, tobogane, trambuline, biciclete și multe altele pentru a le oferi copiilor o copilărie activă și distractivă în aer liber.

Fan-Jucării este mai mult decât un magazin online. Este o comunitate de părinți și copii pasionați de jucării.

Povestea Fan-Jucării este o poveste care continuă să se scrie zi de zi. Cu o echipă dedicată, mereu în căutare de noi produse și modalități de a oferi o experiență de cumpărături excepțională, Fan-Jucării își propune să fie alături de copii în toate etapele copilăriei, oferindu-le jucăriile care le vor face imaginația să zboare. 🪁

Fan-Jucării: Magia e la un click distanță!