Livrare și retur

Transportul comenzilor se efectuează într-un interval maxim de 48 de ore de la confirmarea acestora. În anumite situații, în care produsele comandate nu sunt disponibile în stocul furnizorilor, procesarea poate dura până la 5 zile lucrătoare. Dacă plasați comanda până la ora 14:00, există posibilitatea de a primi livrarea în ziua următoare. Taxa de transport este determinată de furnizorul de servicii de curierat, iar în cazul zonelor cu distanțe suplimentare se va percepe o taxă suplimentară în funcție de diferența de kilometri. Pentru comenzi cu valoare mai mare de 350 de lei, transportul este gratuit.

Livrarea produselor se face la adresa specificată în contul dvs. Înainte de expedierea comenzii, este posibil să fiți contactat pentru confirmarea acesteia și stabilirea unui interval orar pentru livrare.

După confirmarea și expedierea comenzii, veți primi pe e-mail un AWB pentru a urmări statusul coletului dumneavoastră.

Politica de retur

Dorim să vă asigurăm că sunteți complet mulțumit de achizițiile dvs. Cu toate acestea, în cazul în care sunteți nemulțumit de un produs, vă oferim posibilitatea de a returna sau schimba articolul în termen de 14 zile de la primirea comenzii.

Pentru a efectua un retur, vă rugăm să urmați următorii pași:

  1. Contactați echipa noastră de suport pentru a solicita un număr de autorizație de retur (RMA).
  2. Ambalați produsul în ambalajul original sau într-un ambalaj sigur și protejat pentru transport.
  3. Includeți toate accesoriile și documentele inițiale.
  4. Atașați numărul de autorizație de retur (RMA) pe ambalaj.
  5. Returnați produsul folosind un serviciu de transport de încredere, cu asigurare și urmărire.

Vă rugăm să rețineți că produsele trebuie returnate în condiții noi, neutilizate și în ambalajul original pentru a primi un ramburs complet sau un schimb. Costul returnării este responsabilitatea dvs., cu excepția cazului în care produsul este defect sau a fost expediat greșit.

După primirea și verificarea produsului returnat, vă vom emite un ramburs sau vă vom trimite produsul înlocuitor, conform solicitării dvs.

Pentru orice întrebări sau asistență suplimentară, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să aveți o experiență de cumpărături plăcută și fără griji.