Suport

Suntem aici pentru a vă ajuta să aveți o experiență plăcută și lipsită de griji în timp ce navigați și faceți achiziții pe site-ul nostru.

Dacă întâmpinați orice fel de întrebări, nelămuriri sau dificultăți, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați. Echipa noastră de suport este disponibilă pentru a vă asista în orice fel posibil. Iată cum ne puteți contacta:

E-mail: office@fan-jucarii.ro

Telefon: 0369 302 203

Chat live:

În plus, pentru a vă facilita experiența de cumpărături, vă oferim și următoarele informații utile:

  • Ghid de mărimi: Pentru a vă asigura că alegeți mărimea corectă pentru hainele sau încălțămintea dumneavoastră, vă recomandăm să consultați ghidul nostru de mărimi disponibil pe site.
  • Politica de retur: În cazul în care produsul achiziționat nu vă satisface în totalitate, vă rugăm să consultați politica noastră de returnare pentru a înțelege procedurile și termenii de returnare.
  • Întrebări frecvente (FAQ): Pentru informații suplimentare despre livrare, plăți, termeni și condiții sau alte aspecte importante, vă invităm să consultați secțiunea noastră de Întrebări Frecvente.

Ne angajăm să vă oferim suportul necesar pentru a vă asigura că fiecare achiziție este o experiență plăcută și fără probleme. Vă mulțumim că ați ales să faceți cumpărături la noi și vă asigurăm că suntem aici pentru dumneavoastră în fiecare pas al drumului.

Cu drag,

Echipa SOLARIS COM SRL